Afgelopen zomer ging opnieuw een verslavingsinstelling van voormalig GTST acteur Jimmy Geduld, die wegens een cokeverslaving het veld moest ruimen bij de soap, failliet.

Het was de tweede keer. Hij zou een schuld hebben achtergelaten van een miljoen euro. Toch heeft hij kans gezien om een ton boven de vraagprijs te bieden voor een twee onder 1 kap woning in het Gooise Laren.

Hij troefde daar, samen met zijn vriendin, andere belangstellenden af. De woning was behoorlijk in trek, want op de site maakte de makelaar duidelijk dat 'wegens de enorme drukte nemen wij geen afspraken meer aan'.

De twee onder 1 kap woning stond te koop voor een vraagprijs van 625.000 euro. Jimmy en zijn vriendin kochten het uiteindelijk voor een prijs van 721.000 euro ofwel bijna een ton boven de vraagprijs.

Wat krijgen zij voor hun geld? De woonoppervlakte bedraagt 110 vierkante meter en in totaal zijn er vijf kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen plus een vliering.

Aan de uitgebouwde achterzijde ligt de luxe woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en kookeiland. De achtertuin is met 200  vierkante meter riant en ligt op het noorden.

De auto kan worden geparkeerd onder de carport. Het optrekje ligt aan een bosrand en op vijf minuten afstand van het centrum van Laren.

Opmerkelijk is overigens dat zijn vriendin Elizabeth voor 99% eigenaar en Jimmy slechts voor 1 procent. Logisch, want met zijn financiele achtergrond is een hypotheek, die 9 ton euro bedraagt, moeilijk tot niet te krijgen.

bron: Weekend