Het jaar 2021 was een opmerkelijk jaar voor voormalig GTST acteur Jimmy Geduld, die vanwege cocaine gebruik ooit bij de soap werd ontslagen. Niet alleen ging zijn in 2016 opgerichtte Instituur voor Verslavingzorg failliet, waardoor hij een schuld van 1 miljoen euro zou hebben achtergelaten, maar er was nog iets opmerkelijks 

In hetzelfde jaar kocht hij samen met zijn vriendin Elizabeth een twee onder 1 kapwoning in het Gooise Laren en betaalde er ook nog eens een ton boven de vraagprijs voor. Deze lag op 625.000 euro en Jimmy en zijn vriendin kochten het voor 721.000 euro. Tevens lieten zij er een hypotheek op vestigen van 9 ton euro.

En nu twee jaar later hebben Jimmy en zijn vriendin de woning te koop gezet voor 799.000 euro. Als zij de hypotheek volledig hebben gebruikt, zou er een verlies worden geleden van rond de 100.000 euro.

Spelen nieuwe financiele problemen hen parten, dat de woning na twee jaar alweer te koop wordt gezet? De reden is niet bekend. Maar wat krijgt de koper voor zijn geld? De woonoppervlakte bedraagt 110 vierkante meter en in totaal zijn er vijf kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen plus een vliering.

Aan de uitgebouwde achterzijde ligt de luxe woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en kookeiland. De achtertuin is met 200  vierkante meter riant en ligt op het noorden.

De auto kan worden geparkeerd onder de carport. Het optrekje ligt aan een bosrand en op vijf minuten afstand van het centrum van Laren. Opmerkelijk is overigens dat zijn vriendin Elizabeth voor 99% eigenaar is en Jimmy slechts voor 1 procent.