Victor Reinier, die in de politieserie 'Flikken Maastricht' de rol van Floris Wolf speelt, heeft samen met zijn 15 jaar jongere vriendin Aimee Kiene een prachtig vijfkamer appartement in Amsterdam Zuid gekocht, in een deel dat als kindervriendelijk te boek staat.

Dat Victor dit appartement dolgraag wilde hebben, blijkt wel uit het feit dat hij meer heeft betaald dan de prijs die de verkoper vroeg. Het appartement stond te koop voor een bedrag van 449.000,-- euro en de acteur betaalde er uiteindelijk 485.000,-- euro.

Hiervoor krijgt hij een appartement met een woonoppervlakte van 100 vierkante meter, bestaande uit totaal vijf kamers waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Verder is er een comfortabele keuken, die er in 2007 is geplaatst en is voorzien van  inbouwapparatuur van een topmerk waaronder een vaatwasmachine, een 4-pits gaskookplaat en combi-oven.

En dan is nog een vierde verdieping, waar een zolder te vinden is. Via het algemeen trappenhuis bereik je deze kapverdieping die ook toegang geeft naar het dakterras van 16 vierkante meter. Door de hele woning ligt een zwevend eiken visgraat parketvloer,

Het is een gemeentelijk monument, waar Victor, Aimee en hun 1 jarig dochtertje Robin met veel plezier zullen gaan wonen. Buiten dit appartement bezit Victor Reinier nog een grachtenpand aan de Prinsengracht, waar hij het appartement voor onbepaalde tijd heeft verhuurd aan zijn ouders en een appartement aan de Johannes Verhulststraat in Amsterdam Oud Zuid.