Het zit voormalig SBS presentatrice Milika Peterzon niet mee. Vorig jaar september werd ze getroffen door een zware hersenbloeding en toen was het zelfs nog maar de vraag of ze ooit nog zou herstellen.

Gelukkig gaat het haar een stuk beter en heeft ze zelfs recent in huiselijke kring haar verjaardag gevierd. Rust is er nog niet echt, want Milika moet nu weer een nieuwe tegenvaller slikken.

Hun landhuis aan de Vecht in Breukelen is verkocht en wel voor de prijs van rond de 760.000,-- euro. En dat terwijl Milika en vriend Jurgen, de villa vorig jaar nog uit de verkoop haalde bij een vraagprijs van 1.195.000,-- euro.

Blijkbaar is de noodzaak tot verkoop hoog en hebben ze diep moeten bukken om het landhuis, met een totale woonoppervlakte van 137 vierkante en bestaande uit 4 kamers, te kunnen verkopen.

Ze blijven nu achter met een restschuld van bijna een half miljoen euro. Ze kochten het optrekje aan de Vecht namelijk in september 2008 voor een prijs van 735.000,-- euro, maar  hebben er een hypotheek op rusten van 1.250.000,-- euro, gelijk aan de eerste vraagprijs waarmee ze op de markt kwamen.

Hopelijk zal vanaf nu zal alleen nog maar de zon voor Milika gaan schijnen.