ZIE HIER DE VIDEO VAN ZIJN WONING

Victor Abel, de bij vrouwen zeer populaire barman van het datingprogramma "First Dates", zette nog geen twee weken geleden zijn Amsterdamse twee kamerappartement in de Spaarndammerbuurt te koop voor een vraagprijs van 375.000 euro.of hij heeft er al een bod op ontvangen.en kan de champagne vast koud gaan zetten.

DIT VERDIENT VICTOR ABELN OP ZIJN APPARTEMENT

Hiermee is de eerste stap naar verkoop gezet en als hij het weet te verkope op de vraagprijs levert dat de barman van First Dates een leuke winst op. Victor kocht het appartement in 2014 voor een prijs van 173.000 euro en kreeg van zijn vader een hypotheek van 143.000 euro. Hij kan dus een maximale winst scoren van 202.000 euro!!

INDELING APPARTEMENT VICTOR ABELN

De koper krijgt een tweekamerappartement met een woonoppervlakte van 48 vierkante meter. Victor heeft zijn optrekje in 2018 totaal laten renoveren. Er zit een mooie keuken in met diverse inbouwapparatuur.

In het hele appartement ligt ook nog eens een laminaatvloer. Voor het parkeren van de auto moet je over een vergunning beschikken. Maar komt wel in orde. Reden van verkoop is, dat hij met zijn nieuwe vriendin Renee een woning zoekt om samen te gaan wonen.\

Nog leuke bijzonderheid: het appartement ligt dichthij de gezellige Jordaan buurt.