Op dit moment zou Sergio, zoals hij dit eerder liet weten, “vrijgezellig” zijn. Zijn relatie met de moeder van zijn tweeling liep vorig stuk. “Iets meer dan een jaar geleden eindigde na acht jaar de relatie met de moeder van mijn tweeling, die nu bijna vijf is.

We zijn elkaar een beetje kwijtgeraakt. Ik ben gek op mijn kinderen, dat is het niet, maar je wordt geleefd. En als je al moeite hebt om te communiceren, dan doen ze je relatie helemaal geen goed. Mensen zeggen ­altijd dat je dichter bij elkaar komt door een kind. Nou, forget it! Het is hard werken en er is een grote kans dat je elkaar gaandeweg vergeet.

En dat de reden dat je ­kinderen hebt, omdat je in de eerste plaats man en vrouw bent, verwatert”, zei hij hierover in een interview. Natuurlijk vallen veel vrouwen voor zijn charmes en Sergio krijgt van vrouw dan ook regelmatig verzoekjes voor een date. Maar daar gaat hij niet op in.

Hijweet tenslotte niet of het om heen gaat of om het beeld dat vrouwen al van hem hebben. “Nee, even geen polonaise aan mijn lijf”. Ondanks dat hij graag de liefde ziet bloeien tussen koppels bij First Dates, is er op dit moment geen vrouw in zijn leven.  Geldt dat ook voor barman Victor Abeln?

Dat hij zeer populair is bij de vrouwen is zeker geen publiek geheim. Zo zou de knappe barman na de eerste aflevering van First Dates maar liefst 6500 berichtjes hebben ontvangen van vrouwen die met hem een date wilde hebben. Dat zegt natuurlijk genoeg. Victor kan dus om iedere vinger een vrouw winden. Maar helaas is zijn liefdesleven eigenlijk min of meer een triest verhaal.

Overigens is hij in het dagelijkse leven ook barman en wel  bij sociëteit Sexyland op het NDSM terrein in Amsterdam- Noord . Maar hoe zit zijn liefdesleven in elkaar?  Zeker niet goed toen hij in 2016 met zijn toenmalige vriendin na een wereldreis terugkeerde in Nederland. In een interview vertelt hij hierover; “

 Eind 2016 kwam ik met mijn toenmalige vriendin met wie ik samenwoonde, terug in Nederland. We waren vijf maanden op reis geweest en drie weken na thuiskomst ging ze er vandoor. Ze zag geen toekomst meer met mij. Dat heeft me een enorme veeg uit de pan gegeven, want ik kwam zonder enige richting terug in Nederland. Ik had geen baan, ik had eigenlijk alleen haar en mijn huis.

En mijn huis was ineens ook geen fijne plek meer want na haar vertrek zaten er overal gaten in de inrichting”. Dagenlang zat hij vaak met de gordijnen dicht voor zich uit te staren. Totdat een buurman van een café waar hij eerder had gewerkt hem vroeg te komen helpen. Vanaf dat moment stortte Victor zich volledig op het werk. Hij sliep zelfs op de zolder van het café.

Hij voelde zich niet meer thuis in zijn eigen huis. Maar gelukkig kwam er toch weer een vrouw in zijn leven, met wie hij inmiddels al twee jaar een relatie heeft. Victor was weer helemaal in de hemel, totdat in maart dit jaar zijn wereld weer instortte. Bij zijn vriendin werd MS geconstateerd en vele toekomstdromen konden de prullenbak in.

 “Begin januari kreeg ze klachten. Dus dat komt er ook nog bij dit jaar. Het was meteen een heel heftige aanval. Ze kon haar benen steeds minder bewegen. Ze heeft onder meer een plekje in haar ruggenmerg, waardoor ze uitvalverschijnselen kreeg”, vertelde hij hierover.

Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met zijn vriendin. Het gaat echter stapje voor stapje, maar in de liefde heeft hij, volgens eigen zeggen, reuzensprongen gemaakt. Maar van een onbewogen en rustig liefdesleven is bij de populaire barman van First Dates helaas geen sprake.