Victor abeln is de barman van het programma First Dares waar mensen hopen de liefde van hun leven te vinden. Helaas lukt dat niet al te vaak. Victor heeft wel een nieuwe liefde in zijn leven gevonden met Renee Boertje.

Dit kost het huis van Victor Abeln van First Dates

En met haar heeft hij gelijk maar een grote stap genomen door samen een prachtig appartement te kopen in de Amsterdamse Spaarndammer buurt. Zij kochten het appartement voor een prijs van 725.000 euro.

Er waren meer gegadigden want de koopprijs ligt maar liefst 75.000 euro boven de vraagprijs van 650.000 euro. Victor en Renee liet er een hypotheek op vestigen van 625.000 euro. Op zijn vorige woning maakte hij een winst van bijna 234.000 euro. dus kon hij er wel behoorlijk wat eigen geld insteken.

Dit is het appartement van Victor Abeln

Wat krijgen ze voor hun geld? Een appartement op de benedenverdieping met een woonoppervlakte van 92 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en één badkamer.

Het appartement ligt aan het water en zowel de slaapkamers alsmede de woonkamer hebben uitzicht op het water. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Koude voeten zullen Victor en Renee komende winter niet krijgen, want het hele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Ook is er een binnentuin op het zuiden en beschikken de twee ook nog over een zonneterras. Het optrekje ligt op steenworp afstand van het centrum en in de buurt zijn vele horecazaken.

Kortom een inspirerende omgeving en wie weet komt er wel een volgende First Dates baby.