Het datingprogramma First Dates van BNN/Vara keert in september terug, maar dan wel in aangepaste vorm ofwel volgens de regels van het RIVM. De opnames beginnen overigens volgende maand. Of het dan nog zo leuk wordt, valt overigens sterk te betwijfelen. 

Maar goed, dit is wat de zender heeft bekendgemaakt. 'Aan de bar bij binnenkomst, maar ook aan tafel die nu ruimer is, omdat zij normaal gesproken best dicht op elkaar zaten”, aldus de woordvoerder. 

'Ook het restaurant is ruimer van opzet. We worstelen alleen nog een beetje met het moment van de waarheid. Als de kandidaten na afloop naast elkaar zitten en kenbaar maken of ze nog een tweede date willen.

Dan zitten ze vlak naast elkaar, maar we moeten nog bekijken of ze dan op anderhalve meter zitten, of dat er plexiglas tussen hen zit.”  Fijn dat het RIVM ook dit helemaal kapot maakt.

Overigens: bestaat er een wetenschappelijk bewijs dat anderhalve meter afstand afdoende is?  Wie het weet mag het mailen naar [email protected]. Niet aankomen met gezwam van mensen als Ab Osterhaus en consorten.

Geniet mee met deze livebeelden van pandababy's in China