Radio Dj, en RTL Boulevard presentator, Frank Dane verruilt binnenkort zijn appartement in Utrecht voor een zeer luxe penthouse in het miljonairsdorp Wassenaar. Dat kan hij zich nu gemakkelijk permitteren met een geschat inkomen van een half miljoen euro per jaar.

Frank, opvolger van Edwin Evers bij radio 538, heeft het penthouse gekocht voor het bedrag van 1.075.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,2 miljoen euro. Het penthouse is gelegen op de vijfde verdieping van het 'Parq Residence' in Wassenaar.

Het gaat om een Rijksmonument waarin nu appartementen worden gebouwd. De totale woonoppervlakte van zijn penthouse bedraagt 223 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Verder beschikt het penthouse over een royaal terras met een fantastisch uitzicht. Frank heeft ook nog eens twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking. Of hij hier gaat samenwonen is niet bekend. Hij heeft wel een vaste vriendin, maar die woont ook niet bij hem in zijn appartement in Utrecht.