Frank keert weer terug uit Frankrijk en dan zal blijken hoe de relatie tussen Frank en Rogier verder gaat. In de media wordt de indruk gewekt dat het allemaal wel weer goed komt.

Maar de werkelijkheid is van een totaal andere orde. Voor de buis mogen de heren dan wel bepaalde uitspraken doen, maar daar moet niet al te veel waarde aan worden gehecht.

Frank is gewoon altijd pisnijdig over wat Rogier allemaal heeft lopen uitkramen in de media. Daar doet een excuus niets aan af. Aan vrienden zou Frank aan vrienden hebben laten weten absoluut niet meer onder 1 dak met Rogier te willen wonen.

Dat zegt alles over de relatie. Wel gaan de heren samen verder met het programma op TV, maar dat is alleen maar omdat RTL de heren aan hun contract zou houden.

Eigenlijk een gelijke situatie als bij Johan Derksen, die recent nog maar eens vertelde dat hij nooit meer aan tafel zou zijn geschoven als de Mol niet met het contract had lopen zwaaien.

Of het programma van Frank en Rogier nog net zo leuk zal blijven valt te betwijfelen. Op basis van de uitspraak van Frank zal Rogier dus naar andere woonruimte moeten gaan zoeken.

Wordt zeker nog vervolgd!