Het appartement heeft een woonoppervlakte van 193 vierkante meter. In totaal zijn er 5 kamers, waaronder drie slaapkamers, maar ook drie badkamers met o.a. een jacuzzi en totaal twee ligbaden.

Bijna overbodig om te vermelden dat de luxe keuken van alle denkbare gemakken is voorzien. Toppunt is zonder meer het dakterras van 72 vierkante meter waar je met prachtig weer heerlijk kunt zonnen en genieten van het uitzicht over Amsterdam.

Op het dakterras bevinden zich niet alleen een hottub en een buitendouche, maar ook een buitenkeuken met een foodlift. En natuurlijk mag het grote lounge bed niet ontbreken. Handig is ook dat het appartement te bereiken is met een lift die direct uitkomt in het appartement.

Helaas zal Frank geen winst maken bij de verkoop. Zelf kocht hij het appartement in december 2008 voor een prijs van 1,4 miljoen euro, maar heeft hij er een hypotheek op laten vestigen van 1,6 miljoen euro. Afgaande op de hypotheek zal Frank er financieel niet zonder kleurscheuren vanaf komen.