Ondanks dat Rogier heeft laten weten dat er geen ander in het spel is en er maar 1 grote liefde in zijn leven is en dat is Frank, blijft de laatste bij zijn standpunt nooit meer onder 1 dak te willen leven met Rogier.

Deze heeft dan ook noodgedwongen een parterrewoning gehuurd in de Haagse Archipelbuurt. Maar wie verwacht dat Frank gelijk alle puntjes op de 'i' aan het zetten is en al een advocaat in de arm heeft genomen om een aanvang te maken met de scheiding komt bedrogen uit.

En niet om de reden dat een scheiding, alhoewel zij vrijwel zeker op huwelijkse voorwaarden zijn getrouwd, nog weleens kan uitmonden in een moddergevecht, nee Frank heeft een andere reden.

In zijn omgeving heeft hij laten weten eerst het contract met RTL te willen nakomen. Een scheiding zou alleen maar roet in het eten gooien en op zeker dat hij dan op het matje zal worden geroepen door RTL baas Peter van der Vorst.

En die angst schijnt zeer reeel te zijn bij Frank. RTL zou, indien de heren dan vervolgens stoppen met het programma, net als John de Mol dreigde bij Johan Derksen, Frank en Rogier voor de rechter kunnen slepen vanwege contractbreuk met alle financiele gevolgen van dien.

Daarom kiest Frank op dit moment liever voor een gewapende vrede om zsm wellicht weer te kunnen starten met de opnames. Of ze dan vervolgens nog geloofwaardigheid bezitten, daar zal de kijker zijn oordeel over vellen.