Vorig jaar maart vond de officiele scheiding plaats tussen Frits Wester en zijn vrouw Marjolein. Hiermee kwam een einde aan hun huwelijk van bijna 23 jaar. Maar de werkelijke afhandeling van de scheiding vond afgelopen augustus pas plaats.

Uit de akte van verdeling, die in handen is van bekendeburen, blijkt dat Frits zijn huis heeft geruild voor zijn zeiljacht 'Mar' en zijn aandeel in de kroeg ' Cafe Het Torentje' in Voorburg. De woning , die Frits en zijn vrouw in 1996 kochten voor een prijs van iets onder de 209.000,-- euro, is nu geheel van Marjolein.

Zij heeft inmiddels een hypotheek afgesloten van rond de 515.000,-- euro. Op het huis rustten totaal vier hypotheken. Marjolein heeft er drie overgenomen en hergefinancierd en Frits heeft 1 hypotheek overgenomen van 344.500,-- euro.

Dit geld heeft hij vrijwel zeker gebruikt voor de aankoop en bouwen van zijn zeiljacht 'Mar'. De verdeling is met gesloten beurs gegaan. Er was, volgens de akte, geen sprake van overbedeling bij een van de partijen.

Frits en zijn vrouw waren in gemeenschap van goederen getrouwd. Frits zelf woont nu in een huurhuis, die in dezelfde straat is gelegen als zijn kroeg.