Na zijn mislukte comeback, waar Gordon nogal vals zong, schijnt hij weer op weg te zijn naar Kaapstad om tot rust te komen. Naast zijn optrekje in zijn geliefde Zuid-Afrika pendelt Gordon tussen Dubai en zijn penthouse ini Amsterdam en dat breekt hem blijkbaar op.

Heeft Gordon dit huis als molensteen om zijn nek hangen?

Nog maar recent zette Gordon zijn penthouse in Amsterdam te koop voor een vraagprijs van 2.995.000 euro. Op deze prijs is nog geen koper komen opdagen en daarom gokt hij nu op het binnenslepen van een huurder.

Niet geheel onlogisch. Na zijn mislukte comeback, waardoor hij o.a.zijn theatertour heeft gecanceld, stroomt het geld natuurlijk niet binnen en zal de hypotheek van 3 miljoen euro wellicht als een molensteen om zijn nek hangen.

Zoveel huur vraagt Gordon

Gordon heeft het luxe optrekje te huur gezet voor 7500 euro per maand en dat mag opmerkelijk heten, want in 2022 vroeg hij nog 15.000 euro per maand! De huurder moet overigens ook een eenmalige waarborgsom betalen van 10.000 euro.

INDELING PENTHOUSE

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 248 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer.

Tevens is er een gastenverblijf. Koken kan hij straks in de zeer luxe leefkeuken met alles erop en eraan. Uiteraard ontbreekt het dakterras niet met een prachtig uitzicht.en er is een buitendouche en louncheset, maar ook een buitenkeuken met barbecue.

Het gehele penthouse is voorzien van vloerverwarming- en koeling. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage, waar je overigens twee auto's mag parkeren. De verhuur is overigens tijdelijk.

Is Gordon blut?

Wellicht dat Gordon voorlopig weer even naar Dubai gaat... Overigens zou hij volgens Yvonne Coldeweijer blut zijn! Wie het weet mag het zeggen, want wij vonden al eerder de geheime miljoenen van Gordon.