Zonder tv-contract en vaste inkomsten lijkt het voor Gordon financieel tegen te zitten. Of het om de hypotheeklasten gaat of dat hij gewoon is uitgekeken op zijn huis weten we niet, maar feit is dat Gordon zijn penthouse in Amsterdam met fiks verlies zal verkopen.

Dit vraagt Gordon voor zijn penthouse in Amsterdam

De vraagprijs voor het huis van Gordon in Amsterdam bedraagt 2.995.000.

Hij kocht het penthouse voor iets minder dan twee miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van drie miljoen euro. In eerste instantie vroeg Gordon 3,5 miljoen euro voor zijn luxe optrekje, maar zakte al snel naar de 3 miljoen.

Dit is het minimale verlies van Gordon op zijn huis

Nu probeert hij een vraagprijs van net iets onder de drie miljoen. Betekent wel dat hij, afgaande op de hypotheek, een verlies zal moeten slikken van minimaal 100.000 euro. Overigens heeft hij zijn penthouse eens te huur gezet voor 15.000 euro, maar zonder resultaat.. Wat de krijgt de koper?

Indeling penthouse Amsterdam

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 248 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer. Tevens is er een gastenverblijf. Koken kan hij of zij straks in de zeer luxe leefkeuken met alles erop en eraan. Uiteraard ontbreekt het dakterras met prachtig uitzicht niet en is er een buitendouche en louncheset, maar ook een buitenkeuken met barbecue.

Het gehele penthouse is voorzien van vloerverwarming- en koeling. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage, waar je overigens twee auto's mag parkeren. Het penthouse is werkelijk een droompaleis.

Dit is het vermogen van Gordon

Nu hoeven we niet direct medelijden te hebben met de zanger met zijn roerige liefdesleven, want eerder ontdekten wij de geheime miljoenen van Gordon.