Recent zette Maxime Meiland haar villa in Noordwijk te koop voor een vraagprijs van 2.195.000 euro. En dat terwijl ze er nog maar nauwelijks woont. Iedereen verbaasde er zich er al over, dat Maxime zich deze villa kon veroorloven.

Energielabel villa Maxime Meiland

En wat blijkt? Het is inderdaad net even te hoog gegrepen. Zo is er teveel ruimte, want volgens haar eigen zeggen staat 1/3 van de villa leeg. Daar komt bij dat het optrekje energielabel G heeft, wat inhoudt dat ze zal moeten blijven stoken om de boel een beetje warm te houden.

Alles bij elkaar gewoonweg te hoog gegrepen. Ze zou voor haar aandeel in de Meilandjes 12.500 euro per maand verdienen en ja, dat is niet genoeg om alle kosten te kunnen blijven betalen.

Mini (auto) Maxime Meiland TE KOOP

De verkoop van de villa moet weer lucht geven. Maar nu heeft Maxime ook nog eens op Marktplaats haar Mini te koop gezet voor een vraagprijs van 37.000 euro!. Het gaat om een Mini Countryman SE All4 plug hybride uit 2019.

Met die opbrengst kan Maxime weer een aantal rekeningen gaan betalen. Dus help haar uit de geldzorgen! Overigens hoeven we niet bang te zijn dat Maxime Meiland na de verkoop van haar villa op straat staat, want wij ontdekten exclusief haar volgende woonplannen.