Gordon heeft besloten om zijn penthouse in Amsterdam uit de verkoop te halen. Deze stond lange tijd te koop voor 3 miljoen euro, maar van een koper is geen sprake. En dan te bedenken dat Gordon vorig jaar zijn penthouse aanvankelijk te koop had gezet voor 3,5 miljoen euro.

GORDON PENTHOUSE UIT DE VERKOOP

Wanneer hij op die prijs een koper zou hebben gevonden, dan had Gordon de champagnefles kunnen ontkurken. In dat geval had hij een winst gemaakt van 5 ton euro. In plaats daarvan verlaagde hij de vraagprijs met 5 ton euro naar 3 miljoen euro.

In dat geval zou Gordon op die prijs quite hebben gespeeld, omdat de hypotheek ook 3 miljoen euro bedraagt. Helaas is er ook op die prijs geen koper komen opdagen. Wel heeft hij even geprobeerd dan maar een huurder te zoeken die bereid zou zijn om 15.000 euro per maand te betalen.

Het penthouse werd echter al vrij snel uit de markt gehaald. Nu hij zijn penthouse ook uit de verkoop heeft gehaald, dreigt er serieus een financiele zeperd. Ieder verkoopbedrag beneden de drie miljoen euro betekent immers verlies.

GORDON FINANCIEL DRAMA

En tegen welke prijs moet Gordon zijn penthouse nu in de markt zetten? Een verkoopprijs van 2,5 miljoen euro zou zomaar kunnen en dan loopt Gordon tegen een zeperd aan van een half miljoen euro.

En dat terwijl hij op de verkoop van zijn villa in Blaricum al een verlies had geleden van 350.000 euro!