Karin Bloemen heeft haar grachtenpand in Amsterdam verkocht, maar heeft aardig moeten toegeven op de vraagprijs. Deze bedroeg 1.795.000,-- euro, terwijl de verkoopprijs 1.655.000,-- euro bedraagt. Karin en haar man kochten het pand n 2010 voor een prijs van1.325.000,-- euro en had er een hypotheek op laten vestigen van 1.635.000,-- miljoen euro.

Dat  betekent dat Karin bijna anderhalve ton euro heeft moeten inleveren op de vraagprijs en er een winst is overgebleven van net 20.000,-- euro, De koper, een koppel uit Zuid Afrika, krijgt voor zijn geld een grachtenpand, oorspronkelijk twee woningen, met een woonoppervlakte van 242 vierkante meter.

Het pand beschikt over totaal 9 kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. Aan de achterzijde van het pand is een jacuzzi. Ook is er een riant dakterras en heeft het optrekje ook een achtertuin. De keuken, die van alle inbouwapparatuur is voorzien, is een lust voor het oog.

Het grachtenpand ligt aan het water. Karin en haar man gaan weer in hun knusse huis in Broek in Waterland wonen, dat zij overigens ook een tijdlang te koop hadden staan. Een koper werd niet gevonden, maar dat is nu wellicht een geluk bij een ongeluk