Karin Bloemen en haar man terug naar hun huis in Broek in Waterland? Het zou zo maar kunnen nu ze hun riante grachtenpand aan de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam te koop hebben gezet voor een prijs van 1.795.000,-- euro.

Zelf kochten ze het pand in december 2010 voor een prijs van 1.325.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.635.000,-- euro. Een kleine winst is dus mogelijk. Toen zij  het pand in 2010 kochten, heeft Karin geprobeerd om het huis in Broek in Waterland te verkopen, Dat is helaas niet gelukt en wellicht keren ze daar naar terug.

Het grachtenpand, oorspronkelijk twee woningen, heeft een woonoppervlakte van 242 vierkante meter en bestaat uit totaal 9 kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. Aan de achterzijde van het pand is een jacuzzi.

Ook is er een riant dakterras en heeft het optrekje ook een achtertuin. De keuken, die van alle inbouwapparatuur is voorzien, is een lust voor het oog. Het grachtenpand ligt aan het water. Het zal Karin en haar man best wel een beetje aan het hart gaan, als er straks een koper komt opdagen, want heel hun ziel en zaligheid ligt er in.