Guus Meeuwis is weer verhuisd en woont nu in het huis van een vriend, die zijn woning al een tijdje te koop heeft staan. De zanger kon het maar moeilijk wennen in de boerderij aan de rand van Tilburg, ook doordat hij daar ver verwijderd van zijn kinderen woonde.

Een goede vriend bood hem zijn te koopstaande eengezinswoning aan. Deze ligt zowat in het centrum van Tilburg, zodat Guus weer dichtbij zijn kinderen woont. Welk bedrag Guus maandelijks aan huur moet betalen is niet bekend.

Wel staat de woning al een tijdje te koop een bedrag van 380.000,-- euro en zodat er een koper is zal Guus weer op zoek moeten gaan naar andere woonruimte. Voorlopig zit hij goed. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 155 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Zo hebben alle vier zijn kinderen in ieder geval ook een eigen slaapkamer als ze bij hun vader komen logeren.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan Guus in de riante woonkeuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Buiten een achtertuin op het noorden, beschikt de woning ook over een dakterras.

Als Guus 's avonds van een optreden thuiskomt, kan hij zijn auto in de garage zetten die bij het huis hoort. Een huis dat er een stuk gezelliger uitziet als de woonboerderij. Wie weet koopt Guus het huis van zijn vriend wel!