SLACHTOFFER

De talkshow van Roosmalen & Groenteman lijkt het slachtoffer te gaan worden van het talkshowgeweld dat op dit moment gaande is bij de publieke omroep. Van de week werd, als een donderslag bij heldere hemel, bekend dat de NPO de stekker uit de OP1 haalt.

Dit zonder dat de presentatoren en de redactie hierover waren ingelicht. Hoe dom kun je zijn? Het gat zou dan worden opgevuld door de talkshow Khalid & Sophie. Althans dit verhaal doet de ronde, maar klopt voor geen meter.

KHALID & SOPHIE

Het is de redactie van dit programma gevraagd na te denken over een format en dit houdt niet automatisch in dat Sophie en Khalid dit programma gaan presenteren. Maar hoe dan ook, Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman dreigen hierdoor overbodig te worden.

Althans hun talkshow. Want als de nieuwe talkshow iedere avond zal worden uitgezonden, worden de twee overbodig.  Zo ben je populair bij de BNN/ Vara en zo kun je de deur worden uitgezet.

TEGENVALLER

Bij Talpa, waar Gijs en Marcel voor een maandje 75.000 euro de man vingen, konden ze geen contract krijgen en werden ze weer door BNN/ Vara binnengehaald. Maar als de talkshow van Roosmalen & Groenteman inderdaad van de buis zal worden gehaald, betekent dat voor Marcel een behoorlijke financiele tegenvaller.

HUIS GEKOCHT

En dat terwijl hij net in Amsterdam een huis heeft gekocht met een hypotheek van twee miljoen euro. Dan zit je niet te wachten op zo'n tegenvaller. Maar dit hangt hem toch echt boven het hoofd