Huizen
22 augustus 2017
 

Hart van Nederland presentatrice Gallyon van Vessem koopt koloniaal landhuis. Zie foto's

Gallyon van Vessem verkocht haar pand in Amsterdam, omdat ze liever buiten Amsterdam in een leuke gezinswoning wilde wonen. Dat is meer dan gelukt....

Recent nog verkocht SBS Hart van Nederland presentatrice Gallyon van Vessem haar pand in Amsterdam voor de prijs van 1.350.000,-- euro, een ton euro lager dan de vraagprijs. Winst werd er dan ook niet gemaakt. Ze zal er niet van wakker liggen, want het huis wat ze nu heeft gekocht is een droomhuis.

Gallyon en haar man kochten op 14 augustus dit vrijstaande koloniale landhuis in het Noord Hollandse plaatsje Overveen voor de prijs van 1.210.000,-- euro. Tegelijk lieten zij er een hypotheek op vestigen van 1.222.100,-- euro.

Voor dit geld krijgen zij een, in een bosrijke omgeving, gelegen vrijstaand koloniaal landhuis met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Er is een moderne woonkeuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur met bijkeuken. Op het perceel bevindt zich ook nog een bijgebouw/ kantoor met een oppervlakte van 30 vierkante meter>

Er is parkeerplaats voor meerdere auto's en uiteraard is de tuin rondom het landhuis gelegen. Kortom; een droomhuis.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.