Zoals bekend woont Eva Jinek met haar vriend en zoontje in een prachtige villa in duinen in Noordwijk op korte afstand van de zee en het strand.

Dit omdat haar beneden buren in Amsterdam  flink aan het verbouwen waren en dit te veel herrie veroorzaakte. In de duinen van Noordwijk vindt Eva weer haar rust. Ze heeft dan ook besloten er te blijven wonen totdat de villa in Abcoude klaar is

Ondertussen gaat in Amsterdam het gerucht rond, dat zij haar appartement aan de Beethovenstraat in de stille verkoop heeft gezet. Dit omdat zij er weinig tot geen ruchtbaarheid aan wil geven.

De vraagprijs is helaas niet bekend, maar zal zeker rond de 1 miljoen liggen. Eva kocht dit optrekje in 2015 voor een prijs van 602.500 euro, en liet er een hypotheek op  vestigen van 642.500 euro. Dat zou een riante winst opleveren.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 135 vierkante meter en kent in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Er is een strakke keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Voor het parkeren van haar auto is een vergunning nodig. De servicekosten bedragen 111 euro per maand. Verder is Eva in afwachting van het moment dat zij in haar villa in Abcoude kan wonen