Het is geen geheim dat Monica Geuze dolgraag terug wil naar Amsterdam. Ze was dan ook al een tijdje op zoek naar een geschikt huis en kon die, volgens eigen zeggen, niet vinden.

Uiteindelijk is zij gevallen voor dit pand in Amsterdam Oud Zuid. Monica betaalde er 1,6 miljoen euro voor bij een vraagprijs van 1.650.000 euro. Ze liet er tegelijk een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro.

Voor dit geld heeft zij, samen met haar vriend Robbert, een drielaags benedenhuis in het centrum van Amsterdam. Zowel het Vondelpark alsmede de PC Hooftstraat zijn op loopafstand van haar huis.

Het pand heeft een woonoppervlakte van 216 vierkante meter en heeft in totaal zeven kamers, waaronder 2 badkamers en 4 slaapkamers, verdeelt over drie woonlagen.

De keuken is uiteraard zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het souterrain bevinden zich twee slaapkamers, waarbij de masterbedroom grenst aan de tuin van 47 vierkante meter gelegen op het zuidwesten.

De eersteverdieping is de woonverdieping met twee openhaarden en twee balkons. Kortom een prachtig gerenoveerd pand. Voor het parkeren van de auto is een vergunning nodig, maar zover bekend is er geen wachtlijst.

Haar appartement in Vinkenveen zal binnenkort wel in de verkoop gaan.