ZIE HIER DE WONING

De makelaar omschreef het huis nog zo mooi:” Aan de prachtige Voorstraat tussen statige panden, ligt deze leuke benedenwoning. Een lichte, gezellige en ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een tuintje op het zonnige zuidwesten en de mogelijkheid voor een dakterras. De woning is mooi opgeknapt met een moderne keuken, een luxe badkamer en een mooie afwerking van vloeren en wanden.

WINST ANOUK

Het lukte Anouk van Schie, de vrouw van Johnny de Mol, uiteindelijk haar huis te verkopen op een prijs van 380.000 euro en daarmee een winst van 201.000 euro te scoren. Helaas is dat de nieuwe eigenaar niet gelukt.

Hij zette een jaar na aankoop het huis weer te koop en wel voor een vraagprijs van 395.000 euro en hoopte een bescheiden winst te kunnen boeken.. Helaas moest hij de vraagprijs laten zakken naar 375.000 euro en hield in april nog open huis.

VERLIES HUIDIGE EIGENAAR

Nu eindelijk is het voormalige huis van de vrouw van Johnny de Mol verkocht en wel op een prijs van 366.000 euro. Waar Anouk nog een mooie winst scoorde, moest de eigenaar een verlies slikken van 14.000 euro.