Na er veertien jaar in te hebben gewoond vond weerman Erwin Kroll het tijd voor een ander huis. Hij zetten zijn twee onder 1 kapwoning te koop voor een prijs van 319.000,-- euro, maar helaas voor hem kwam er geen koper opdagen.

Hij verlaagde de vraagprijs naar 299.000,-- en eindelijk na een paar jaar konden Erwin en zijn vrouw de champagnefles ontkurken, want recent is zijn optrekje verkocht. De verkoopprijs zou 290.000,-- euro bedragen.

Zelf kocht hij de woning in 2002 voor een onbekende prijs en liet er toen een hypotheek op vestigen van 312.500,-- euro. Op basis van de hypotheek lijdt hij een verlies van bijna een kwart ton euro. Een verlies dat te overzien is.

De koper krijgt een twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 182 vierkante meter. Het huis heeft totaal 6 kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de luxe keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Het huis heeft een riante achtertuin van 165 vierkante meter en kent ook nog een Frans balkon. De auto kan worden geparkeerd in de stenen garage. Erwin en zijn vrouw kunnen vanaf nu op zoek naar een nieuw huis.