RTL 4 talkshow presentator Humberto Tan zat het de afgelopen paar jaar niet altijd mee. Buiten de breuk met zijn partner Ineke Geenen door openbaar bedrog met o.a. Dionne Stax, holden de cijfers van zijn bedrijf Huta Holding B.V. behoorlijk achteruit.

Maar er is weer goed nieuws te melden. Humberto heeft zijn prive leven weer aardig op de rails en ook over zijn carriere heeft hij zeker niet te klagen. Buiten de talkshow zal hij deze zomer vanuit Parijs een programma presenteren over de Olympische Spelen.

PROGRAMMA MATTHIJS VAN NIEUWKERK

Een programma dat eerst was toebedeeld aan Matthijs van Nieuwkerk. Gelukkig gaat het ook financieel een stuk beter. Humberto is eigenaar van het bedrijf Huta Holding B.V., een groothandel in bovenkleding.

Dit is het vermogen van Humberto Tan

Bedroeg het eigen vermogen in 2015 nog 1,1 miljoen euro, in 2021 was dat ingestort baar een dieptepunt van 323.382 euro. Maar gelukkig laten de meest recente cijfers weer een fikse stijging zien.

Per eind 2022 bedroeg het eigen vermogen van het bedrijf iets minder dan een half miljoen euro ofwel een stijging van maar liefst 175.000 euro, En daar mag Tan zeer trots op zijn, Het enige wat hem nog fiks wat geld kan kosten, is wanneer hij zijn huizen, drie in totaal, moet gaan verdelen met zijn ex .

Daarom kosten de huizen van Humberto Tan geld

Ze zijn namelijk beiden voor de helft eigenaar en dat kan hem wel eens meer dan 1 miljoen euro gaan kosten. Voorlopig staan de huizen, waaronder de villa in Amstelveen, nog altijd op beider naam.