Net twee weken geleden zette Igone de Jongh, de huidige vriendin van Thijs Romer, haar scheidingshuis in de Amsterdamse Jordaan te koop voor een bedrag van 615.000,--. In no time is het bovenhuis verkocht en kan Igone een aardig bedrag op haar bankrekening tegemoet zien.

Samen met haar ex man kochten ze het optrekje  in juni 2009 voor een prijs van 492.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 483.000,-- euro. Het pand zou nagenoeg op de vraagprijs zijn verkocht en dat betekent in ieder geval een vette 1 1/4 ton winst. Uiteraard moet Igone dat delen met haar ex man.

De koper krijgt een leuk bovenhuis met een totale woonoppervlakte van 102 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer in het hartje van de Jordaan. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Er is een moderne open keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Natuurlijk is er een balkon aanwezig. De hele woning is voorzien van een massief eikenhouten vloer. Thijs had onlangs nog zijn oog laten vallen op het koetshuis naast Wendy van Dijk, maar omdat hij de financiering niet rond kon krijgen, is dat niet doorgegaan.

Misschien kunnen Igone en Thijs nu samen naar een nieuw pandje gaan kijken