Even deed het gerucht de rond, dat Thijs Romer en Igone de Jongh uit elkaar waren. Maar niets blijkt minder waar , want de twee schreeuwen hun liefde van de daken. Igone en haar ex man Matthieu hebben nu besloten om hun scheidingshuis in de Jordaan te koop te zetten.

De vraagprijs voor hun bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan is 615.000,-- euro. Zelf kochten ze het in juni 2009 voor een prijs van 492.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 483.000,-- euro. Een winst van rond de 1 1/4 ton euro gloort aan de horizon.

De koper krijgt een leuk bovenhuis met een totale woonoppervlakte van 102 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer in het hartje van de Jordaan. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Er is een moderne open keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Natuurlijk is er een balkon aanwezig. De hele woning is voorzien van een massief eikenhouten vloer. Thijs had onlangs nog zijn oog laten vallen op het koetshuis naast Wendy van Dijk, maar omdat hij de financiering niet rond kon krijgen, is dat niet doorgegaan.

Wie weet gaan Igone en Thijs nu samen op jacht naar een eigen huis!