Roy Beszelsen, beter bekend als Royalistiq, is rijk geworden door o.a. dagelijks video's te plaatsen op YouTube, een eigen kledinglijn en de drankjes die hij verkoopt. Het heeft hem zeker geen windeieren opgeleverd.

PRIJS VAN DE VILLA VAN ROYALISTIQ

Zo verdient hij bijvoorbeeld een aardig bedrag op You Tube, waar hij maar liefst bijna 1 miljoen abonnees heeft. Roy kocht onlangs een schitterende vrijstaande villa in Purmerend voor het bedrag van 2.250.000 euro. Dat was1 ton boven de vraagprijs van 2.150.000 euro.

Hij liet er tevens een hypotheek op vestigen van 2.050.000 euro. Voor dit geld is hij nu de trotse eigenaar van deze vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 518 vierkante meter.

INDELING VILLA

Het aantal kamers bedraagt axht, waaronder zes slaap- en twee badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco. Koken doet Roy nu in de zeer luxe keuken, die niet alleen is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, maar ook beschikt over een kook- en spoeleiland.

ZWEMBAD EN BIOSCOOP

In de serre bevindt zich het verwarmde zwembad waar Roy zijn conditie op peil kan houden en na het sporten languit genieten van de laatste film in de bioscoopzaal of een drankje nuttigen in de  eigen inpandige kroeg.  Wat wil een mens nog meer?.

Er is een carport voor twee auto's, zodat onze influencer geen parkeerprobleem heeft bij thuiskomst. Maar er is meer en dat kun je zien op de foto's