HIER DE BEELDEN VAN HET UNIEKE PENTHOUSE

Roy Beszelsen, beter bekend als Royalistiq, is rijk geworden door o.a. dagelijks video's te plaatsen op YouTube, een eigen kledinglijn en de drankjes die hij verkoopt. Het heeft hem zeker geen windeieren opgeleverd. Het is dan ook niet voor niets dat hij zijn penthouse in de uitverkoop zet.

Zoveel vraagt Royalistiq voor zijn penthouse

De influencer heeft zijn penthouse in Nieuw Vennep, gelegen op de 12e verdieping, in de uitverkoop gezet. Eerst vroeg hij 1.250.000 euro voor het optrekje, nu is de prijs 1 miljoen euro ofwel een kwart ton euro lager. Er zit wel een addertje onder het gras. Deze prijs is namelijk de vanaf-prijs om een bod te doen. Als er veel mensen geïnteresseerd zijn kan de prijs voor het penthouse van Royalistic dus flink hoger uitvallen. 

Zoveel winst maakt Royalistic op zijn penthouse

Zelf kocht Roy het penthouse in 2019 voor 540.000 euro en liet er voor totaal acht ton euro aan hypotheken op vestigen. Ook als het penthouse voor de minimum vanaf-prijs verkocht wordt maakt Royalistic dus op basis van zijn koopsom een winst van 460.000 euro. Wat krijg je voor je geld?

DIT BIEDT ROYALISTIQ JE

Als je de veiling wint ben je eigenaar van een prachtig penthouse met veel daglicht door grote raampartijen. De woonoppervlakte bedraagt 160 vierkante meter en je beschikt over drie slaap- en twee badkamers, waarvan er één is voorzien van een whirlpool. Koken kun je in de luxe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur plus een kookeiland.

Er zijn twee dakterrassen met een prachtig uitzicht. Verder beschikt het penthouse over een Domotica systeem. Je kunt het penthouse zowel gemeubileerd als gestoffeerd kopen. In de garage beschik je maar liefst over drie parkeerplaatsen!

In dit huis gaat Royalistic nu wonen

Naast een mogelijke winst op zijn huis verdient hij een aardig bedrag op You Tube, waar hij maar liefst bijna 1 miljoen abonnees heeft. Samen met de inkomsten uit zijn kledinglijn en drankjes verdient Roy genoeg voor de schitterende vrijstaande villa in Purmerend die hij onlangs kocht voor het bedrag van 2.250.000 euro. Dat was1 ton boven de vraagprijs van 2.150.000 euro. Uiteraard kan je alvast even binnen kijken.