Roy Beszelsen, beter bekend als Royalistiq, is rijk geworden door o.a. dagelijks video's te plaatsen op YouTube, een eigen kledinglijn en de drankjes die hij verkoopt. Het heeft hem zeker geen windeieren opgeleverd. Het is dan ook niet voor niets dat hij zijn penthouse in de uitverkoop zet.

De influencer heeft zijn penthouse in Nieuw Vennep, gelegen op de 12e verdieping, in de verkoop gezet. Vorig jaar probeerde hij dit ook. Roy begon op een prijs van 1.250.000 euro om later de vraagprijs met een kwart miljoen euro te verlagen. Uiteindelijk haalde hij zijn penthouse uit de verkoop

VRAAGPRIJS PENTHOUSE

Nu zet hij zijn optrekje weer in de verkoop en wel tegen de oude vraagprijs van 1.250.000 euro. Er zit wel een addertje onder het gras. Deze prijs is namelijk de vanaf-prijs om een bod te doen. Als er veel mensen geïnteresseerd zijn kan de prijs voor het penthouse van Royalistic dus flink hoger uitvallen. 

WINST

Zelf kocht Roy het penthouse in 2019 voor 540.000 euro en liet er voor totaal acht ton euro aan hypotheken op vestigen.Als het penthouse voor de vanaf-prijs wordt verkocht, maakt Royalistic een mogelijke winst van 450.000 euro. Wat krijgt de koper voor zijn geld?

INDELING PENTHOUSE

Als je de veiling wint ben je eigenaar van een prachtig penthouse met veel daglicht door grote raampartijen. De woonoppervlakte bedraagt 160 vierkante meter en je beschikt over drie slaap- en twee badkamers, waarvan er één is voorzien van een whirlpool. Koken kun je in de luxe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur plus een kookeiland.

Er zijn twee dakterrassen met een prachtig uitzicht. Verder beschikt het penthouse over een Domotica systeem. Je kunt het penthouse zowel gemeubileerd als gestoffeerd kopen. In de garage beschik je maar liefst over drie parkeerplaatsen!

MILJOENEN VILLA ROYALISTIC

Naast een mogelijke winst op zijn huis verdient hij een aardig bedrag op You Tube, waar hij maar liefst bijna 1 miljoen abonnees heeft. Samen met de inkomsten uit zijn kledinglijn en drankjes verdiende Roy genoeg voor de schitterende vrijstaande villa in Purmerend die hij  kocht voor het bedrag van 2.250.000 euro. Dat was1 ton boven de vraagprijs van 2.150.000 euro. Uiteraard kan je alvast even binnen kijken.