Roy Beszelsen, beter bekend als Royalistiq, is rijk geworden door o.a. dagelijks video's te plaatsen op YouTube, een eigen kledinglijn en de drankjes die hij verkoopt. Het heeft hem zeker geen windeieren opgeleverd en nu heeft de verkoop van zijn penthouse in Nieuw Vennep nog rijker gemaakt.

KOOPPRIJS PENTHOUSE ROYALISTIQ

Hij zette het penthouse, gelegen op de twaafde verdieping, in eerste instantie te koop voor 1.250.000 euro om deze daarna te verlagen naar 1 miljoen euro. Maar dat was een vanaf prijs. Roy hoopte hierdoor een hogere verkoopprijs te kunnen bereiken.

Dat is niet gelukt. Het penthouse is recent verkocht voor 1 miljoen euro. Maar treuren hoeft de influencer niet. Zelf kocht hij het penthouse in 2019 voor 540.000 euro en liet er voor totaal acht ton euro aan hypotheken op vestigen. De overdracht van het penthouse is 1 juni 2024. Roy moet dus nog even wachten op zijn euro's

WINST ROYALISTIQ

Kortom Royalistiq ofwel Roy maakt alsnog een mooie winst van 460.000 euro. Zelf woont hij in deze schitterende vrijstaande villa met zwembad en bioscoopzaal in Purmerend, die hij kocht voor het bedrag van 2.250.000 euro.