Na eerst een appartement te hebben gekocht in Amstelveen, heeft Isa Hoes begin vorige maand een prachtig optrekje gekocht in het centrum van Amsterdam.

Alhoewel de vraagprijs 1,2 miljoen was, wist Isa het te kopen voor een prijs van 1.150.000 euro en vestigde er een hypotheek op van 500.000 euro.

Het is een bovenwoning met een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder 2 slaapkamers, 1 badkamer en eetkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Aan de achterzijde bevindt zich de luxe keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en de eetkamer.

Aan de voorzijde vind je de woonkamer met openhaard met uitzicht op de Herenmarkt en de Brouwersgracht. De slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping en tussen de twee slaapkamers bevindt zich de inloopkast.

Nog een verdieping hoger ligt het dakterras met uitzicht over o.a. de Jordaan. Isa en haar twee kinderen gaan er dus heel gezellig wonen. Enige nadeel is dat je een parkeervergunning nodig hebt voor de auto en dat de wachttijd op dit moment drie maanden is.

Voor de rest: een droomlokatie en een droomhuis!