Voormalig staatssecretaris Jack de Vries en zijn vriendin Melissa Goede, die in maart is bevallen van een dochtertje, hebben recent een prachtige halfvrijstaande gezinswoning gekocht in het Haagse Benoordenhout. De woning ligt op een steenworp afstand van het appartement van Emily Bremers, de voormalige vriendin van koning Willem Alexander.

Jack kocht het optrekje recent voor een bedrag van 725.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 8 ton euro. De vraagprijs bedroeg 795.000,-- euro. Het huis wordt eerst nog even stevig verbouwd, voordat Jack er met zijn vriendin en dochtertje in gaan wonen.

De woonoppervlakte bedraagt 220 vierkante meter en er zijn in totaal 7 kamers, waaronder 5 slaapkamers en meerdere badkamers.  Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus kelder, plus zolder. Er is een semi open keuken die zeker zal worden vervangen door een nieuwe.

De woning heeft zowel een voor-een zij- en een achtertuin, De laatste is maar liefst 105 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten.  De auto kan worden geparkeerd in de eigen garage. Leuk detail is dat het huis over een sauna beschikt.

Jack en Melissa, die op zeker nog dit jaar zullen gaan trouwen, kunnen straks ook heerlijke wandelingen met de kleine maken, want hun huis ligt tegenover de ingang van park Clingendael.