Het was even groot nieuws dat er een einde was gekomen aan de relatie tussen influencers Gio Latooy en Jade Anna van Vliet. Was wel een beetje flauw van Gio om na de breuk wereldkundig te gaan maken, dat hij nooit echt verliefd was geweest Jade Anna.

JADE ANNA VERLIEFD

Zo'n opmerking moet toch niet echt leuk bij haar zijn binnengekomen. Maar gelukkig is ze Gio alweer vergeten en in de wolken met Ajax middenvelder Kenneth Taylor. Waar ze het eerst geheim leek te willen houden, geeft ze nu constant hints dat ze wel samen zijn. Ook zijn ze gespot tijdens een avondje eten samen en zat ze laatst op de tribune tijdens de wedstrijd van Ajax tegen Vitesse.

Ze werden al eerder gespot samen in Antwerpen, in Manchester én vervolgens op Schiphol. Jade is erg laks geweest met een foto van haar kerstboom, waar te zien was dat de naam ‘Ken’, duidend op Kenneth, op een cadeau stond.

RESTAURANT

En ze hebben samen gegeten in een restaurant in Heemskerk, waar Jade Anna een appartement bezit. Volgens een bron waren ze lief aan het eten, aan het lachen en keken erg verliefd naar elkaar.

Dat zit dus wel goed!