Jennifer Ewbank heeft besloten om na 10 jaar haar huis in Den Haag te koop te zetten voor een vraagprijs van 550.000 euro. De benedenwoning van Jennifer ligt op een steenworp afstand van de zee, strand en de duinen.

Tijdens een wandeling bij de duinen liep haar dochtertje Emily op haar zevende verjaardag een schedelbreuk op, waardoor jarenlang ziekenhuis en revalidatie volgde. Natuurlijk was dit een zeer zware periode voor Jennifer.

Wellicht dat ze daarom aan een nieuw fris hoofdstuk in haar leven wiil beginnen en het huis in de verkoop heeft gezet. Dit huis kocht ze in 2013 voor 180.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 236.000 euro. 

DIT VERDIENT JENNIFER EWBANK AAN HAAR HUIS

Bij verkoop op de vraagprijs maakt zij een winst van 314.000 euro ofwel dan pakt ze de jackpot. Maar wat heeft Jennifer de koper te bieden voor die half miljoen plus vraagprijs? 

INDELING HUIS JENNIFER EWBANK

Het gaat om een parterre met een woonoppervlakte van 114 vierkante meter met in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer.. Koken kan in de open luxe keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Er is overigens zelfs een ruimte die geschikt is als muziekstudio en anders kun je werken in de riante achtertuin van 83 vierkante meter. Grote voordeel van het huis is dat het vlak bij de zee, strand en duinen ligt.