Jesse Klaver kan binnenkort niet meer vanaf zijn huis op de fiets naar het Binnenhof, want hij gaat Den Haag verlaten en keert terug naar zijn Brabantse geboortegrond. Om die reden heeft hij zijn Haagse woning te koop gezet voor een bedrag van 495.000 euro.

Daarmee kan de linkse politicus een winst scoren van rond de 201.00 euro. Je3lle kocht het huis in 2012 namelijk voor een prijs van ruim 292.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 55.000 euro. Kassa dus. Wat heeft hij een koper te bieden voor dit geld?

Volgens de makelaar ligt de woning in het mooiste gedeelte van het Regentessenkwartier en niet echt ver verwijderd van de zee bij Scheveningen. De woonoppervlakte bedraagt 121 vierkante meter en in totaal zijn er  zes kamers, waaronder drie slaapkamers, twee badkamers en een eetkamer.

Ook een achtertuin ontbreekt niet. Deze is bijna 100 vierkante meter groot  en ligt op het zuidoosten.  De keuken os modern en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Dit alles is verdeeld over vier woonlagen.  Voor het parkeren van de auto is het handig om een parkeervergunning aan te vragen.

Volgens de makelaar heeft Jesse het pand zowel van buiten als van binnen zeer goed onderhouden. Een koper kan er eigenlijk bijna zo intrekken. In de tuin staat overigens ook nog een ruim chalet, die voor vele doeleinden geschikt is.