Johan Derksen had deze prachtige woonboerderij in het Drentse plaatsje Grolloo nog maar bet gekocht, toen hij en zijn vrouw zagen dat hun droomhuis, ook in Grolloo, te koop stond. Zij aarzelden geen moment en kochten hun droomhuis.

Johan had echter al zijn handtekening gezet onder het koopcontract van de woonboerderij en dacht er af te kunnen komen door een bedrag van 45.000,-- euro te betalen aan de verkoper ofwel 10% van de koopsom.

Deze maakte daar bezwaar tegen ofwel ging er niet mee akkoord. Derksen moest de gehele koopsom van 440.000,-- euro op tafel leggen. Op 1 juni j.l. passeerde de boerderij bij de notaris en was Johan eigenaar van de boerderij. Maar zeker niet tot zijn grote vreugde, want gelijk heeft hij nu de woonboerderij te koop gezet en wel voor een vraagprijs van 450.000,-- euro.

De koper krijgt een optrekje met een woonoppervlakte van 450 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Er is een prachtige woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur en in de boerderij bevindt zich een casco van een zwembad. De achtertuin is maar liefst 814 vierkante meter groot en ligt op het oosten.

In de garage kan men vier auto's kwijt. Ondertussen is overigens het weekendhuis in Grolloo van Johan reeds verkocht en is hij zijn droomhuis aan het verbouwen.