Vorig jaar verkocht Joop van den Ende zijn villa in Baarn. De villa droeg de naam 'Intimis'. Het jacht van Joop draagt exact dezelfde naam, dus blijkbaar tijd om deze ook maar in de verkoop te gooien. Het zal wel tijdgebrek zijn dat Van den Ende het jacht wil verkopen. Maar niets is minder waar, want Joop gaat een nieuw jacht kopen en daarom moet dit jacht er uit.

Voor hoeveel van den Ende het jacht heeft gekocht is niet bekend. Wel dat hij deze nu in de verkoop heeft gezet voor een bedrag van 2.850.000,-- euro. En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld om de nieuwe eigenaar te worden?

Een 112 voet lang jacht uit de stal van Ferretti. Intimis werd in 2004 gebouwd en onderging in 2013 een uitgebreide refit van 1.000.000,-- euro, zo meldt de broker. In 2016 werden onder andere alle teakhouten dekken vervangen.

Het jacht telt in totaal vijf hutten waar je 11 gasten kwijt kunt. Natuurlijk is er ook ruimte voor 4 crewleden. Het jacht voornamelijk in Mallorca hebben gelegen, want daar heeft Joop van den Ende ook een vakantiehuis.