CADO

De diskwalificatie is voor Joost Klein als een geschenk uit de hemel komen vallen. Natuurlijk was het even een teleurstelling, maar doordat hij niet meer mee mocht doen is Joost over de hele wereld bekend geworden.

Dat was uiteraard echt niet gelukt als hij het songfestival had gewonnen of niet eens bij de eerste tien terecht was gekomen. En dit grote cado gaat hij zeker de komende tijd uitmelken. Dat blijkt wel uit de gage die Joost vraagt voor een optreden tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje.

GAGE JOOST KLEIN

Voor een optreden van 45 tot 60 minuten rekent hij vanaf 50.000 euro!! Daarmee is hij zo'n beetje de duurste Nederlandse artiest. Maar dan verwent hij je met zijn nummer Europapa. Dat wordt dus de komende tijd doorharken voor Joost, want hoelang je populair blijft is altijd een onzekere factor.

MARCO SCHUITMAKER

Benieuwd wanneer hij van de inkomsten een villa gaat kopen. Zanger Marco Schuitmaker heeft door zijn hit "De Engelbewaarder" dit landhuis van 9 ton kunnen kopen. Dat zal Joost moeten kunnen gaan overtreffen met zijn Europapa