Huizen
9 februari 2018
 

Jordi van den Bussche alias Kwebbelkop koopt in Amsterdam Oud Zuid pand van ruim een miljoen. Zie foto's

YouTube ster Jordi van den Bussche, onder gamers beter bekend als Kwebbelkop, heeft wee toegeslagen op de huizenmarkt....

Door middel van een onderhandse aankoop is Jordi van den Bussche ofwel Kwebbelkop weer een pand rijker. Dit maal kocht hij voor het bedrag van 1.220.000,-- euro een dubbel bovenhuis in Amsterdam Oud Zuid.

Uiteraard hoefde Jordi niet aan te kloppen bij een bank of andere hypotheek verstrekken om te bedelen voor een hypotheek. Nee Jordi, veelvoudig miljonair geworden op YouTube, heeft de aankoop geheel uit eigen zak betaald.

Het pand heeft een woonoppervlakte van rond de 150 vierkante meter. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het enige vervelende is dat voor het parkeren van de auto voor de deur een parkeervergunning nodig is.

Eerder kocht hij vorig jaar al een appartement voor 7 ton en betaalde dit ook al uit eigen zak. Dit luxe appartement heeft Kwebbelkop verhuurd voor 3000,-- euro per maand. En dat allemaal op zijn 22 ste . Maar ja, Jordi heeft dan ook wereldwijd meer dan 7 miljoen volgers. Kassa!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.