Jordi van den Bussche is met zijn 22 jaar al een absolute YouTube ster met zeven miljoen volgers. Bekend onder de naam 'Kwebbelkop' speelt hij iedere dag een game en voorziet deze op geheel eigen wijze van commentaar. Het heeft hem de status van miljonair opgeleverd.

Alhoewel hij pas 22 jaar is, heeft hij toch maar even 7 ton euro eigen geld op tafel gelegd om dit schitterende familiehuis met kantoor te kunnen kopen in Amsterdam Noord. Nadat hij het had gekocht, zette Jordi het huis te huur voor 3000,-- euro per maand en sinds kort heeft hij de huurder gevonden.

Deze moest ook een waarborgsom van 6000 euro betalen. Het huis van Kwebbelkop heeft een woonoppervlakte van 159 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Koken kan in de luxe woonkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Natuurlijk ontbreekt het dakterras niet en er is zelfs nog een tuintje van 8 vierkante meter, gelegen op het zuiden.

Verder is er in parkeergarage plaats voor jouw twee auto's.