Begin december vorig jaar zette Karin Bloemen haar luxe grachtenpand in Amsterdam te koop voor een prijs van 1.795.000,-- euro. Zelf had zij het optrekje gekocht in 2010 voor een prijs van1.325.000,-- euro en had er een hypotheek op laten vestigen van ruim 1,6 miljoen euro.

Met de ietwat overspannen markt in Amsterdam leek een verkoop slechts een kwestie van tijd, maar helaas niet voor Karin. Er kwam blijkbaar geen serieuze koper op af en daarom heeft ze dan ook besloten het pand uit de verkoop te halen

.Het grachtenpand, oorspronkelijk twee woningen, heeft een woonoppervlakte van 242 vierkante meter en bestaat uit totaal 9 kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. Aan de achterzijde van het pand is een jacuzzi.

Ook is er een riant dakterras en heeft het optrekje ook een achtertuin. De keuken, die van alle inbouwapparatuur is voorzien, is een lust voor het oog. Overigens lukte het haar eerder niet, ondanks een aantal forse prijsverlagingen, om haar huis in Broek in Waterland te verkopen.