HIER DE FOTOS VAN HET CHATEAU( HELEMAAL NAAR ONDEREN SCROLLEN)

Zoals bekend hebben de Meilandjes de vraagprijs van hun chateau in Frankrijk verlaagd van 998.000 euro naar 795.000 euro. Zelf kochten ze het kasteel voor 4 ton.

Maar een verdere daling ligt in het verschiet. Niet alleen omdat volgens lokale makelaars de verkoopprijs rond de 5 ton euro zou liggen, maar ook gezien de staat van onderhoud. Er zouden slechts 4 kamers zijn gerenoveerd en eigenlijk is het een oude rommel.

Degene die het kasteel tot op de bodem afkraken zijn de Belgen. Een bekende Belgische website omschreef het als volgt:

'Er zijn nog heel wat herstellingswerkzaamheden nodig. Er is op gelijkvloers geen centrale verwarming, alleen vier houtkachels. Het zwembad is niet verwarmd. 

De tegels rond het zwembad liggen los. De elektriciteit in het chateau moet volledig worden vernieuwd etc. Het dak lekt op meerdere plaatsen. Isolate ontbreekt in gans het kasteel.

Het is er niet warm te krijgen. Tijdens de wintermaanden lijkt het wel een frigo', aldus de niet malse kritiek. Daar komt volgens hen bij dat het departement Limoges geen toeristische trekpleitster is en het daarom moeilijk om er een B&B uit te baten.

Dat zal niet als muziek in de oren klinken van de Meilandjes!!

MET DEZE ZANGERES ZOU ALI B EEN GEHEIME RELATIE HEBBEN

PRINSES AMALIA HEEFT VERKERING

EX STAGIAIRE KLAPT UIT DE SCHOOL OVER FAJAH LOURENS