Afgelopen vrijdag was het op veel plaatsen in Nederland noodweer. Straten die in korte tijd blank stonden en veel omgewaaide bomen. Maar een van de plaatsen die hardst werd getroffen door het noodweer was het plaatsje Leersum in de provincie Utrecht.

Vele huizen zijn door de stormschade voorlopig zelf onbewoonbaar. Zij werden getroffen door omgewaaide bomen en in het rond vliegende dakpannen.

Negen mensen raakten gewond, waarvan er twee zelfs naar het ziekenhuis moesten worden afgevoerd. De schade loopt in de miljoenen euro's. Men vermoedt dat het plaatsje is getroffen door een ware windhoos.

En laat nu uitgerekend DJ Afrojack ofwel Nick van de Wall een miljoenen landhuis hebben in Leersum. Hij kocht dit optrekje in 2013 voor een bedrag iets boven de 2 miljoen euro.

Overigens ligt er voor 4 miljoen euro beslag op door de Belastingdienst. Maar wonder boven wonder is het landhuis van Nick niet getroffen door de windhoos.

Deze is dus aan een ramp ontsnapt. Overigens was Nick niet thuis op dat moment en hoeft zich verder ook geen zorgen te maken over eventuele stormschade aan zijn landhuis.