BINNENKIJKEN IN VILLA VAN MARTIEN EN ERICA

Was buurman Harry Mens eerst nog de mening toegedaan dat de Meilandjes hun villa in Noordwijk voor zeker een miljoen euro te duur hebben gekocht en moet lachen om een vraagprijs van bijna 3 miljoen euro, nu valt hij Martien Meiland persoonlijk aan en spaart hem totaal niet.

En het gaat er dan om dat de Meilandjes hebben aangegeven een andere villa te hebben gekocht omdat ze meer privacy willen. Ze worden, volgens eigen zeggen, horendol van de drommen fans die zich voor hun deur verzamelen. Volgens Harry, buurman van de Meilandjes, is de waarheid totaal anders.

Harry ziet deze drommen fans niet. “Drommen mensen voor de deur? Optochten van fans die langs het huis trekken? Ik denk dat dat wishful thinking is van de heer Meiland”.

Martien roept maar wat. In werkelijkheid staat er helemaal niemand voor zijn deur. Hij zou misschien graag willen dat hij zo’n superster was', aldus Harry.

Volgens Harry zuigt Martien het allemaal uit zijn duim. “Ik denk dat het hartstikke meevalt met hun privacyproblemen. Waarom ze dan weer willen verhuizen? Geen idee, ik kan die mensen niet peilen.”

Vrienden zullen de twee dus nooit worden.“Nee, ik koester geen warm burencontact met ze.”

ALLE LUXE SPULLEN TE KOOP VAN MODEONTWERPER KARL LAGERFELD!