Liesbeth Kamerling lijkt eindelijk een miljoenenwinst te scoren met haar huis. Kamerling probeert namelijk al ruim 1/1/2 jaar een koper te vinden voor haar schitterende benedenwoning in Amsterdam.

BOD OP DE WONING LIESBETH KAMERLING

Op basis van de vraagprijs gloort er een winst aan de horizon van bijna twee miljoen euro. En die miljoenenwinst is een stap dichterbij gekomen, nu er een serieus bod op hun benedenhuis is gedaan. Hoe kan Liesbeth Kamerling zoveel winst maken?

VERDIENT LIESBETH KAMERLING MILJOENEN MET HAAR HUIS?

Zelf kocht Liesbeth Kamerling samen met haar man het optrekje in 2019 voor 435.000 euro. Ze lieten een hypotheek op het huis vestigen van 792.000 euro. Met dit geld hebben zij deze woning schitterend verbouwd.

Toen het huis net op de markt was voreg Liesbeth Kamerling In eerste instantie 3 miljoen euro. Later verlaagde Liesbeth de vraagprijs naar 2.750.000 euro. Het bod zal dus ergens rond deze prijs liggen. Daarmee wacht er na aftrek van de hypotheek een miljoenenbedrag voor Liesbeth Kamerling en dat heeft zij dan ook verdiend, want het huis dat zij verkoopt is schitterend.

Wat krijgt de koper?

De koper krijgt een werkelijk uniek huis met een woonoppervlakte van maar liefst 346 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De zeer luxe keuken is naast alle denkbare inbouwapparatuur voorzien van een kookeiland en een bar. De living kent een zogenaamde lichtstaat door de dakkapellen waardoor er veel daglicht binnenvalt.

Daarbij is het optrekje deels voorzien van vloerverwarming en is er nog een dakterras van 38 vierkante meter welke is gelegen op het westen. Het is dus echt een familiehuis van het hoogste niveau. Kijk maar naar de beelden...

VIDEO VAN DE WONING

ZOEK JE EEN FAMILIEHUIS?

Als je op zoek bent naar een echt familiehuis en toch niet voor de woning van Liesbeth gaat kun je altijd zaken doen met andere bekende buren. Wat dacht je van het optrekje van de Meilandjes, dat ook te koop staat?