VRAAGPRIJS

De verhuisdrift is alweer toegeslagen bij de Meilandjes. Ze hebben hun landhuis in Noordwijkerhout te koop gezet. De vraagprijs bedraagt  2,4 miljoen.

WINST

Zij betaalden 2 miljoen euro ofwel 250.000 euro boven de vraagprijs van 1.750.000 euro. Er rust een hypotheek op het landhuis van ook 2 miljoen euro. De winst zal dus op 4 ton komen als de Meilandjes een koper op de vraagprijs weten te vinden.  Maar wat krijgt de koper straks voor hun geld? 

INDELING LANDHUIS

Voor dit geld krijgt die een landhuis  met een totale woonoppervlakte van 236 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt over vier woonlagen, met zolder en kelder.

Koken kan in de luxe keuken, voorzien van diverse inbouwappatuur. De stenen garage biedt plaats aan drie auto's. Het landhuis beschikt over een eigen oprijlaan en aan het zicht is onttrokken..

Dochter Maxime had haar villa al eerder te koop gezet. Zoals bekend hebben de Meilandjes een stuk grond gekocht in Noordwijk waar zij hun huizen op gaan bouwen!