Liesbeth Kamerling, zus van Antonie Kamerling, die zich in 2010 van het leven beroofde en schoonzus van Isa Hoes, heeft de vraagprijs van haar schitterende benedenwoning fors naar beneden bijgesteld.

Nieuwe vraagprijs huis Liesbeth Kamerling

Vroeg zij aanvankelijk een prijs van maar liefst 3 miljoen euro, deze is nu verlaagd naar een vraagprijs van 2.750.000 euro ofwel een korting van 250.000 euro.

Wordt Liesbeth Kamerling miljonair?

Gelukkig voor haar blijft er nog een mooie winst over.

Wanneer zij en haar man het pand voor deze prijs kunnen verkopen zijn ze in één klap miljonair. Liesbeth en haar man Frans kochten het pand namelijk in 2019 voor 435.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 792.000 euro. Hiermee kwam er een fors budget vrij voor een renovatie en die is meer dan geslaagd.

Doordat zij kosten noch moeite gespaard hebben tijdens de renovatie is het huis van Liesbeth Kamerling en haar man nu werkelijk een lust voor het oog. Daarmee doen ze niet alleen de koper, maar ook zichzelf een plezier. Er gloort nu namelijk, ondanks de verlaagde vraagprijsprijs, een winst van iets minder dan twee miljoen euro!!!

Zo ziet het te verkopen huis eruit

De koper krijgt een werkelijk uniek huis met een woonoppervlakte van maar liefst 346 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De zeer luxe keuken is naast alle denkbare inbouwapparatuur voorzien van een kookeiland en een bar. De living kent een zogenaamde lichtstaat door de dakkapellen waardoor er veel daglicht binnenvalt.

Daarbij is het optrekje deels voorzien van vloerverwarming en is er nog een dakterras van 38 vierkante meter welke is gelegen op het westen. Het is dus echt een familiehuis van het hoogste niveau.

Overigens haalde Liesbeth Kamerling eerder een stunt uit om haar huis te verkopen, maar deze mislukte. Wel leverde die poging een mooie video op.